KİLİS / ELBEYLİ - Elbeyli Beşiriye Halk Eğitimi Merkezi

İbrahim Halil TOPAL - Kurum Müdürü

1975 yılında Kilis te doğdu. İlkokulu Kilis 7 aralık İlkokulunda , ortaokul ve liseyi Kilis İmam Hatip Lisesinde bitirdi. 1998 yılında Pamukkale Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden  mezun oldu. Aynı yıl Şanlıurfanın Suruç ilçesinde bulunan Saygın İlkokulunda göreve başladı. Suruç ilçesinde çeşitli okul ve kurumlarda farklı görevlerde bulundu. 2017 yılında Kilis 7 Aralık İlkokulunda öğretmen olarak  göreve başladı. Kilis Halk Eğitimi merkezi ve Hürriyet İlkokulunda müdür yardımcılığı yaptıktan sonra Kasım 2020 tarihinde Kilis - Elbeyli Beşiriye Halk Eğitimi Merkezinde kurucu müdür olarak görevlendirildi. Halen kadrolu olarak kurumumuzdaki görevine devam etmektedir. Evli ve dört çocuk babasıdır.